بهترین و بدترین انواع ساندویچ!

جام علمی؛ عادات نامطلوب غذایی در شیوه زندگی کشورهای در حال توسعه تهدیدی برای سلامت کودکان و نوجوانان محسوب می شود و سایر افراد را نیز در معرض خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیر قرارداده است.

 

زندگی مدرن و ماشینی شدن سبب شده است تا میزان استفاده مردم از فست فودها چندین برابر شود اما با اشاره به ضرر و زیان ساندویچ ها هیچ کسی حاضر نیست آنها را از میان وعده های غذایی خود حذف کند.

 

گفتنی است: نیترات و نیتریت سدیم در بعضی ساندویچ ها تا حدودی کم است، ساندویچ همبرگر و مرغ میزان کم تری نیتریت و نیترات دارند و دارای درجه کم تری از مواد نگهدارنده نیز می باشند، مواد نگهداری اگر چه دارای خاصیت ضد باکتریایی هستند و مانع رشد باکتری های خطرناک می شوند.

 

ساندویچ های استیک در ساندویچ هایی که برای حاضر شدن به میزان زیادی روغن در بدن تولید می کند و باعث می شوند تا نمک و فشارخون افزایش یابد، این ساندویچ ها دارای چربی های اشباع و مواد معدنی اندک هستند و این ساندویچ ها برای سرخ شدن روغن زیادی را در خود جذب می کند.

 

مصرف ساندویچ های چیز برگر در سنین کودکی سبب اختلال در رشد کودک می شود و باعث کوتاهی قد آنها در بزرگسالی نیز می شود.

۱۱۶

منبع : مشاهده این مطلب در سایت مرجع

این نوشته در اخبار علمی پزشکی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید