ویدیو / فرایند میدان الکتریکی پالسی در فراوری آب میوه

 استفاده از فرایند میدان الکتریکی پالسی در فراوری آب میوه

مزرعه‌ای خانوادگی در جنوب غربی ایرلند سالانه ششصد تن سیب تولید می‌کند. یک چهارم از تولیدات این مزرعه برای تولید آب سیب و سرکه بکار می‌رود. استفاده از فرایند میدان پالس الکتریکی به منظور فراوری آب میوه در این مزرعه به عنوان بخشی از یک پروژه تحقیقاتی اروپایی به نام «فیلدفود» مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

منبع : مشاهده این مطلب در سایت مرجع

این نوشته در اخبار فرهنگی و هنری ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.